Professionel vogmand

​​Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt, og har fokus på vores kunders fulde tilfredshed

20 års erfaring

​​​​Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder enestående løsninger.

Kørsel i alle størrelser

​​Vi tilbyder transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

Flyttecontainer udlejes

Gør din flytning nem og overskuelig

Skal du flytte, og kunne du tænke dig at gøre din flytning både nem og overskuelig? Så kan du med fordel leje en flyttecontainer gennem Vognmand Henrik Andersen.

Vi tilbyder udlejning af containere til mange forskellige formål, herunder også til flytning, for både privatpersoner og erhvervskunder af forskellig slags. Det kan for eksempel være i Aarhus, Randers eller Silkeborg, men det kan også være i andre omkringliggende områder.

Vælg mellem mange forskellige containerstørrelser

Vi tilbyder udlejning af både lukkede og åbne containere på mellem 10 og 35 kubikmeter. Til opbevaring af inventar, møbler og andre ejendele kan du med fordel leje en af vores skibscontainere, der er på 20 fod. Her er der plads til det meste, og du kan være helt tryg ved, at dine møbler og ejendele bliver opbevaret på forsvarlig vis.

Vi henter og bringer containeren

Når du vælger at leje en flyttecontainer i forbindelse med din flytning, kan du spare en masse tid. Vi kommer og aflevere containeren på den ønskede adresse, som du kan fylde op med alle de møbler og ejendele, der skal flyttes.

Når du er færdig med at fylde containeren op, kommer vi og henter containeren og bringer den til den nye adresse. Her kan du i ro og mag pakke alle dine ejendele ud, når det passer dig, og du slipper for udgiften til et flyttefirma.

Vælg mellem dagsleje eller langtidsleje af flyttecontainer

Hos os har du både mulighed for at leje en flyttecontainer i en enkelt dag eller i en længere periode alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst. Vi sikrer dig levering og afhentning af containeren til den aftalte tid, og vi tilbyder ganske konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på leje af en flyttecontainer i en ønsket periode i for eksempel Aarhus, Silkeborg, Randers eller omegn.

Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os.

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Vognmand Henrik Andersen​

Anbækvej 95, 8450 Hammel​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 96 25 59 / 20 45 86 45

Vores målsætning

​Vores mål er tilfredse kunder. Vi kører for en bred kundeskare, det være sig erhvervskunder som private.

Kører med alt – overalt!​​