Professionel vogmand

​​Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt, og har fokus på vores kunders fulde tilfredshed

20 års erfaring

​​​​Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder enestående løsninger.

Kørsel i alle størrelser

​​Vi tilbyder transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

Leje af container til jord tilbydes

Kom nemt af med overskydende jord

I forbindelse med større og mindre udgravningsopgaver er der altid en masse jord, der skal bortskaffes. Uanset om du er privatperson eller erhvervskunde, kan det være svært at komme af med jorden selv. Derfor står vi hos Vognmand Henrik Andersen altid klar til at hjælpe dig i forbindelse med bortskaffelse af jord.

 
Hos os har du for eksempel mulighed for leje af container til jord. Det er en rigtig god løsning, uanset om du skal have afhentet jord fra din private grund eller hos en kunde i forbindelse med en udgravningsopgave.

 
Vi tilbyder leje af container til jord i blandt andet Aarhus, Silkeborg, Randers og omegn, men også i det meste af resten af Jylland. Vi kører nemlig gerne langt for din skyld.

Fyld containeren op når det passer dig

En af de helt store fordele ved leje af container til jord er, at du kan fylde containeren op, når det passer dig. Vi kommer ud til den ønskede adresse og stiller den valgte container. Herefter aftaler vi, hvornår vi skal komme og hente den igen, eller om du selv ønsker at kontakte os, når du er færdig med din opgave.

 
På den måde kan du udføre dit gravearbejde i det tempo, der passer dig, og efterfølgende sørger vi for en sikker og effektiv bortkørsel af jord.

Vi leverer et højt serviceniveau

Det er vigtigt for os altid at levere en god service for vores kunder. Din tilfredshed betyder alt for os, og derfor har vi et stort fokus på altid at løse enhver opgave med et højt serviceniveau.
Det indebærer blandt andet, at vi løser enhver opgave både hurtigt, sikkert og effektivt, i en høj kvalitet og med mange års erfaring.

Kontakt os og få beregnet en pris på leje af container til jord

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på leje af container til jord. Du er derfor velkommen til at kontakte os for at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Vognmand Henrik Andersen​

Anbækvej 95, 8450 Hammel​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 96 25 59 / 20 45 86 45

Vores målsætning

​Vores mål er tilfredse kunder. Vi kører for en bred kundeskare, det være sig erhvervskunder som private.

Kører med alt – overalt!​​