​Telefon: 86 96 25 59 / 20 45 86 45  //  E-mail: henrik@vognmanden.com

                                                                       ✔ Professionel Vogmand                  ✔15 års erfaring                 ✔ Kørsel i alle størrelser

​Krankørsel og kranarbejde i hele Midtjylland

Har du brug for assistance til kranarbejde, står Vognmand Henrik Andersen klar til at varetage opgaven for dig eller din virksomhed. Vi har adresse i Hammel i Arhus, men vi udfører krankørsel i Randers, Silkeborg og store dele af Jylland. Uanset opgavens størrelse har vi mandskabet og udstyret til at håndtere arbejdet for dig. Vi går ind for professionalisme og kvalitet fra ende til anden, så du kan trygt bestille kranarbejde hos os.

Kranarbejde varetages hurtigt, sikkert og effektivt hos os

Vores medarbejderstab har stor erfaring med krankørsel, og vi håndterer alle bestillinger professionelt og til tiden. Vores grab- og kranbiler er moderne og af bedste kvalitet, så vi kan levere solide resultater til gavn for dig som kunde. Ønsker du levering af diverse materialer, eller skal du have foretaget bortkørsel af jord, affald eller lignende, tilbyder vi kranservice til at løse netop din opgave. Vores kranbil klarer al krankørsel i form af løfte- og montageopgaver i en rækkevidde på op til 70 TM. I vores daglige arbejde håndterer vi typisk løfteopgaver som disse:

Med vores krankørsel leverer vi desuden en lang række materialer herunder sand, grus og sten. Skal du have løst grabopgaver med op til 14 meters rækkevidde, har vi en grabbil til rådighed til fjernelse af jord og affald hurtigt og effektivt. Derudover besidder vi en 3-akslet og en 4-akslet forvogn med containerhejs samt kærre, anhænger og kran.

​Udover krankørsel, tilbyder vi også

​Kontakt os for et godt tilbud på kranservice og krankørsel

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en opgave med krankørsel, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 45 86 45, benytte vores kontaktformular eller sende en e-mail til henrik@vognmanden.com. Vi sidder klar til at rådgive og tage imod din næste kranbestilling.​

​Har du spørgsmål?

​Vi kører for både private og erhverv - lige fra Aarhus til hele Midtjylland.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

​Vognmand Henrik Andersen

Anbækvej 95 A

8450 Hammel


Tlf.: 86 96 25 59 / 20 45 86 45

E-mail: henrik@vognmanden.com

CVR: 26533821

5 ud af 5 stjerner​ på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook

Få et godt tilbud på en opgave

- Det er gratis og uforpligtende!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt