Professionel vogmand

​​Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt, og har fokus på vores kunders fulde tilfredshed

20 års erfaring

​​​​Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder enestående løsninger.

Kørsel i alle størrelser

​​Vi tilbyder transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

Kørsel med gods for private og erhverv

Godstransport udføres med over 20 års erfaring

Skal du have fragtet gods fra A til B, og leder du i den forbindelse efter et pålideligt vognmandsfirma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det rette sted. Hos Vognmand Henrik Andersen har vi mere end 20 års erfaring inden for kørsel med gods, og vi tilbyder transportløsninger for både privatpersoner og erhvervskunder.

Vores kunder efterspørger ofte vores godstransport i områderne omkring Silkeborg, Aarhus, Randers og omegn, men vi tilbyder også vores services i det meste af det øvrige Jylland. Vi kører gerne langt for din skyld.

Vi løser din transportopgave hurtigt, sikkert og effektivt

Uanset hvilken form for kørsel med gods du har behov for, så kan du altid regne med, at vi løser din opgave både hurtigt, sikkert og ikke mindst effektivt. Med vores mangeårige erfaring og fem store lastbiler med diverse sættevogne og anhængere kan vi løse enhver opgave og samtidig tilbyde effektive og solide løsninger i højeste kvalitet.

Vi lægger vægt på den gode service

Det er ikke kun vigtigt for os, at du får en godstransport i en høj kvalitet. Det er også utroligt vigtigt for os, at du bliver glad og tilfreds med vores arbejde, og derfor lægger vi altid stor vægt på at levere et højt serviceniveau, uanset hvor stor eller lille din opgave er.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på kørsel med gods

Hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på kørsel med gods, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores transportløsninger, herunder også kørsel med farligt gods.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og services, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Vi er en alsidig og erfaren vognmandsvirksomhed, der lægger vægt på effektive løsninger i høj kvalitet, som altid bliver udført med fokus på din tilfredshed.

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Vognmand Henrik Andersen​

Anbækvej 95, 8450 Hammel​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 96 25 59 / 20 45 86 45

Vores målsætning

​Vores mål er tilfredse kunder. Vi kører for en bred kundeskare, det være sig erhvervskunder som private.

Kører med alt – overalt!​​