Professionel vogmand

​​Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt, og har fokus på vores kunders fulde tilfredshed

20 års erfaring

​​​​Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder enestående løsninger.

Kørsel i alle størrelser

​​Vi tilbyder transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

Afhentning af jord med grab eller container

Har du brug for hjælp til bortskaffelse af jord?

Har du gravet ud til en indkørsel på din grund, en nedgravet trampolin eller noget helt tredje på din grund, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til bortkørsel af jord? Eller driver du virksomhed, og leder du efter en samarbejdspartner, der kan komme og afhente den overskydende jord hos din kunde? Uanset hvad står vi hos Vognmand Henrik Andersen klar til at løfte opgaven.

Vi tilbyder bortskaffelse af jord for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Aarhus, Randers, Silkeborg eller omegn, som er nogle af de områder, vi ofte befinder os i, men vi kører gerne langt for din skyld, og derfor dækker vi størstedelen af Jylland.

​Vi tilbyder forskellige løsninger til bortkørsel af jord

Vi tilbyder forskellige løsninger til bortskaffelse af jord, så du har mulighed for at vælge den, der passer til dine ønsker og behov. Har du jord til afhentning, kan du for eksempel leje en container til jord. Når den er fyldt op, eller når du er færdig med udgravningsarbejdet, kommer vi og henter containeren igen.

Vi tilbyder også afhentning af jord med grab, ligesom vi også tilbyder flytning af jord med grab. Det kan for eksempel være en fordel for dig, der har brug for at få flyttet en større mængde jord fra ét sted på grunden til et andet.

Har du brug for afhentning af forurenet jord, kan vi også finde en løsning på det.

Vi tilbyder flytning af jord med fokus på din tilfredshed

Det absolut vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds for det stykke arbejde, vi leverer. Derfor sørger vi for at løse din opgave både hurtigt, sikkert og effektivt, så du snarest muligt kan komme videre med dit projekt, uanset om det er på egen grund eller hos din kunde.

Kontakt os og få beregnet en pris på afhentning af jord med grab

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på flytning af jord såvel som bortkørsel af jord med grab eller i affaldscontainer. Kontakt os gerne for at indhente et uforpligtende tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Vognmand Henrik Andersen​

Anbækvej 95, 8450 Hammel​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 96 25 59 / 20 45 86 45

Vores målsætning

​Vores mål er tilfredse kunder. Vi kører for en bred kundeskare, det være sig erhvervskunder som private.

Kører med alt – overalt!​​