Professionel vogmand

​​Vi prioriterer kvalitet, service og sikkerhed højt, og har fokus på vores kunders fulde tilfredshed

20 års erfaring

​​​​Med mange års erfaring inden for transportbranchen kan vi tilbyde vores kunder enestående løsninger.

Kørsel i alle størrelser

​​Vi tilbyder transport til konkurrencedygtige priser samt et højt serviceniveau.

Træfældning ved hjælp af topkapning

Vi fælder store som små træer

Har du et træ på din grund, som du godt kunne tænke dig at få fældet, og leder du i den forbindelse efter en virksomhed, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Vognmand Henrik Andersen løser vi en lang række forskellige opgaver inden for træfældning og topkapning for alle typer kunder. Det kan for eksempel være i Aarhus, Silkeborg, Randers eller andre omkringliggende områder.

Nem og hurtig topkapning med kran

Vores kran med fældehoved er særligt velegnet til opgaver, hvor der ikke er plads til en faldende træstamme. Det kan for eksempel være i områder meget tæt på beboelse. Kranen, der er monteret med sav og gribeklo, fældet træer ovenfra i mindre stykker. Træet saves og fjernes på den måde i samme bevægelse.

​Vi har både udstyret, erfaringen og kompetencerne til at løse selv de mest krævende opgaver inden for topkapning og træfældning, og vi udfører dem med den største effektivitet og professionalisme.

​Kontakt os for mere information om træfældning

Har du brug for professionel hjælp til topkapning eller fældning af træer, eller har du brug for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med lige netop din opgave? Så er du velkommen til at tage kontakt til os hos Vognmand Henrik Andersen på telefon 20 45 86 45 eller pr. e-mail til henrik@vognmanden.com. Du kan også benytte vores kontaktformular ved at klikke her.

Vi kan varetage træfældning af alle størrelser træer – ingen opgaver er hverken for store eller for små til os, og vi kører gerne ud til vores kunder. Vi udfører topkapning ved hjælp af vores kran med fældehoved, og vi kan således fælde træer selv meget tæt på beboelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig! 

Grib chancen og få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​oplysninger

​Vognmand Henrik Andersen​

Anbækvej 95, 8450 Hammel​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 86 96 25 59 / 20 45 86 45

Vores målsætning

​Vores mål er tilfredse kunder. Vi kører for en bred kundeskare, det være sig erhvervskunder som private.

Kører med alt – overalt!​​